Bandet

Det är vi som är Discotation. Sju som ger sin själ för att groovet ska bli rätt!

Discotation: Kitty Darling, Mary Mee, Glitter Girl
Kitty Darling
Mary Mee
Glitter Girl

Glitter Girl
Sång
Glitter Girl sjunger att hon ska överleva och vi tror vartenda ord, ja, mer än så, hon sjunger så att vi alla lyfter oss från vardagens tristess och får energi till storverk! Hennes röst sänder klara discostrålar genom lokalen och får våra kroppar att brinna av åtrå.

Kitty Darling
Sång
Namnet understryker den kattlika skönhet som Kitty besitter. Smidig kropp, sugande blick och en förförisk röst gör Kitty Darling till en farlig och spännande bekantskap. Hennes totala närvaro på scenen får oss alla att dansa som aldrig förr, bara för att få vara i hennes närhet.

Mary Mee
Sång
Mary Mee är oskuldsfull och vacker som en discoprinsessa, men när hon börjar sjunga avslöjas en annan sida hos henne. Rösten sjuder av heta känslor, av sensualism och av en kaxig världsvanhet. Mary Mee flyger fritt genom rummet och leker med oss alla.

Discotation: Bob Silver, Starboy, Mr Downtown, Master Boogie
Bob Silver
Starboy
Mr Downtown
Master Boogie

Bob Silver
Bas, sång
Bandets egen Daddy Cool med hårig bringa, sexig blick och en röst som sammet. Dök upp från ingenstans med sitt ostyriga hår och vältränade kropp och blev genast orsak till extas bland publikens kvinnor. Smek hans ben och du rör vid hans hjärta.

Master Boogie
Gitarr
Långt hår, rebelliskt kort t-shirt och egensinniga solon. Master Boogie briljerar i en genre som är mer än ett val för honom, 70-talet är hans liv! Gitarren blir en trollstav i hans händer som får alla höfter att gunga och alla fötter att älska med golvet. Tjucka-tjucka-wa-wa!

Mr Downtown
Keyboard
Mr Downtown sitter cool på scen, men hans eldiga blick följer varje steg på dansgolvet. Mellan briljanta stråkinsatser och synkopierade pianomattor ser han ut över lokalen och pejlar in vem som höjer sig över mängden – och när Mr Downtown ser något han gillar så...

Starboy
Trummor
Med elvislugg och mantel kliver Starboy in och dominerar totalt i sitt kungadöme bakom trummorna. När manteln faller till marken blir det åka av och stockarna flyger och rullar över pukorna. Starboy sprakar upp ett blixtrande mönster som får dansgolvet att explodera!